top of page
Ara
  • Snap Exhibitions Dubai

Arap Health, Dubai

Arab Health, Orta Doğu'da bir sağlık konferansı ve ticaret fuarıdır. İlk olarak 1975'te Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleşti. Orta Doğu, Asya, Avrupa ve ABD'den sağlık sektörü temsilcileri katıldı.


Seneler içerisinde büyüyen Fuar tam 45 yıldır sağlık alanındaki gelişmeleri ön plana çıkarmak için Arab Health sağlık alanındaki en son yenilikleri getiriyor. Son teknoloji görüntüleme ekipmanından en uygun maliyetli tek kullanımlık malzemelere; Cerrahideki gelişmeler protezdeki ilerlemelere kadar, Arap Health Ortadoğu'da sağlık hizmetlerinin merkezinde olmaya devam ediyor.



Doğru fiyata doğru çözümleri size sunmak, tek bir çatı altında en büyük sağlık ürünleri üreticileri ve hizmet sağlayıcıları koleksiyonu olan Arab Health, tüm sağlık hizmeti kaynak ve tedarik ihtiyaçlarınız için tek adresinizdir. 66'dan fazla ülkeden gelen keşfedilecek binlerce ürünle, Dubai'deki bu önemli ticari tıbbi etkinliği kaçırmadığınızdan emin olun.


Unutmayın bu fuarı ücretsiz ziyaret edilebilirsiniz


Markanızı Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarına ulaştırın, Arab Health, Orta Doğu'daki lider sağlık hizmetleri iş platformu olarak gurur duymaktadır. Üreticilerin ve hizmet sağlayıcıların klinisyenler, satın alma uzmanları, bayiler ve distribütörlerle bir araya getirilmesi, etkinliğin birincil amacıdır.Sizde bu küresel buluşmanın bir parçası olun


Arab Health, dört günlük iş ve bilgi paylaşımı için Dubai'de binlerce sektör oyuncusunun bir araya geliyor. Sizdee bu fuarda Dubai fuar standı ile katılmak isterseniz Dubai fuar standı konusunda size destek vermek isteriz. Bu fuar için bize ulaşmak isterseniz hello@snapexhibitions.com adresine mail atabilir. www.snapexhibitions.com sitemizi ziyaret edebilir yada +90 850 305 23 79 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


Yazı: Blog2_Post
bottom of page