top of page
Ara
  • Snap Exhibitions Dubai

Dubai Dünya Ticaret Merkezi

Dubai Dünya Ticaret Merkezi yada ingilizce ismiyle Dubai World Trade Center (DWTC) (Arapça: مركز دبي التجاري العالمي) Dubai'de ticaretin kalbi olarak bilinir ve Dubai'de gerçekleşen tüm uluslararası fuarlar bu merkezde düzenlenir.


Merkez Dubai şehrinde 1979 yılında inşa edilmiştir. etkinlikler ve sergiler için amaca yönelik inşa edilmiş ilk kompleks binadır. Bina, 100 dirhem banknotunda yer almaktadır. Bina, Birleşik Arap Emirlikleri tarihinde 1979'dan 1999'a kadar kaydedilen ilk en yüksek yapıdır.


3 kata yayılmış 21 salon ve 40'tan fazla toplantı odasından oluşan 1,3 milyon metrekarenin üzerinde kapalı sergi ve etkinlik alanıyla Dubai Dünya Ticaret Merkezi, yılda 500'den fazla etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 2019 yılında, mekan 396 ticari etkinlik düzenledi ve 2,74 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladı.



DWTC 26 Şubat 1979'da Kraliçe II. Elizabeth tarafından açılmıştır. Yıllar içinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi, Sergi Salonları, Şeyh Raşid Salonu ve Maktoum Salonu'nun yanı sıra Al Mulaqua Balo Salonu, Şeyh Saeed Salonları, Za'abeel Salonları ve Ticaret Merkezi Arena'yı da içerecek şekilde genişletildi. Ek olarak, birkaç karma kullanımlı binaya sahip Convention Tower ve One Central geliştirme dahil olmak üzere ticari binalar eklendi.


Nisan 2020'de, COVID-19 pandemisine karşı koyma çabalarında DWTC, 3.000'e kadar COVID-19 hastasını tedavi etme kapasitesine sahip bir sahra hastanesine dönüştürüldü.


Pandemi sonrası yeniden eski parıltılı günlerine döneceğimize inandığımız kompleks, Gulfood, Araptech, Bigfive gibi sektöründe büyük öneme sahip fuarlara ev sahipliği yapmaktadır. Snap Exhibitions olarak pek çok kez stand yapma şansı bulduğumuz bu alanda şirketinizin katılacağı yeni fuarlarda teklif vermek isteriz


Sizde bu alanda herhangi bir fuara Dubai fuar standı ile katılmak isterseniz Dubai fuar standı konusunda size destek vermek isteriz. Bu fuar için bize ulaşmak isterseniz hello@snapexhibitions.com adresine mail atabilir. www.snapexhibitions.com sitemizi ziyaret edebilir yada +90 850 305 23 79 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


55 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Opmerkingen


Yazı: Blog2_Post
bottom of page