top of page
Ara
  • Snap Exhibitions Dubai

Dubai Index 2021

Dünyanın her yerinden tasarımcıları, alıcıları ve mimarları yine dünyanın her yerinden üreticiler, perakendeciler ve distribütörlerlebir araya getirmek için düzenlenen harika bir fuar olan INDEX 2021, 31 Mayıs - 2 Haziran 2021 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Orta Doğu'nun dört bir yanından 30.000'den fazla ziyaretçiyi ağırlayacak.


Index 2021, ziyaretçilere en son trendleri ve ürünleri aynı anda tek bir yerde sunuyor. Burada ofisleri, konutları yada otel odalarını döşemek için her şeyi bulacaksınız. Öte yandan ev aksesuarları, fonksiyonel mobilyalar, döşemeli mobilyalar ve halılar bu fuarda yer alıyor


Gerçekleşen en son fuarda 40 ülkeden yaklaşık 420 katılımcı ve 91 ülkeden 27448 ziyaretçiyi Dubai'deki Index'te ağırlandı.



INDEX 2021, Dubai, iç mimari ve tasarım dünyasında bir referans etkinliktir. 2020'de iptal edildikten sonra, INDEX 2021, işlerin düzelmeye başladığı kritik bir zamanda gelecek. Diğer üç büyük fuarın yanı sıra, kapsamlı Orta Doğu Tasarım ve Ağırlama Haftası'nın bir parçası olacak.


Tüm iç tasarım profesyonelleri INDEX Dubai ziyaretinden yararlanır. Eşsiz sergide, mobilya ve dekorlar, aydınlatma, tekstil, aksesuarlar, özel ev eşyaları ve konaklama ve eğlence tesisi iç mekanları gibi tüm büyük sektörlerden binlerce ürün yer alıyor. Ziyaretçi sayıları 30.000'i aşıyor ve seyircilerin neredeyse üçte ikisini iç mimarlar ve mimarlar oluşturuyor. Katılımcılar ayrıca ziyaret eden satın alma uzmanları, yöneticiler, yöneticiler ve yüksek harcama gücüne sahip diğer sektör temsilcileri ile görüşebilirler.


INDEX, geniş vitrine ek olarak, çeşitli çekici destekleyici etkinlikler sunar. Katılımcılar, düzinelerce saatlik eğitim içeriği için bilgilendirici INDEX Design Talks ve Work Design Studio'yu ziyaret edebilir, Otel Odası Tasarım Yarışması'ndaki yarışmanın keyfini çıkarabilir ve daha fazlasını yapabilir.


Sizde bu fuarda Dubai fuar standı ile katılmak isterseniz Dubai fuar standı konusunda size destek vermek isteriz. Bu fuar için bize ulaşmak isterseniz hello@snapexhibitions.com adresine mail atabilir. www.snapexhibitions.com sitemizi ziyaret edebilir yada +90 850 305 23 79 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page