top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıPlanet Exhibitions USA

Gulfood 2021

Güncelleme tarihi: 12 Mar 2021

Pandeminin gölgesinde bile olsa ortadoğunun ve hatta dünyanın en büyük uluslararası yiyecek & içecek fuarı gulfood 2021 büyük bir başarıya imza atarak gerçekleştirildi.


21 Şubat 2021'de başlayan ve 84 ülkeden yaklaşık 2600 katılımcı fşrmanın yer aldığı fuar, 25 Şubat tarihine kadar devam edecek. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen gıda ve içecek profesyonelleri beş gün boyunca Dubai'de gıda sektörü hakkında gelişmeleri takip edecek.


Katılımcılar, yeni iş fırsatlarının yanı sıra, organik, doğal ve sağlıklı ürünlere, temassız yiyecek ve içecek işlemlerine, bitki bazlı proteinlere, sofistike ve kanıtlanmış tedarik bileşenlerine, ayrıca kullanışlı yemek kitlerine ve çevreye yönelik büyük ölçüde değişen eğilimleri ele almak için tasarlanmış yenilikçi ürünleri ve teknolojileri keşfedecekler.


Geçtiğimiz 12 ayda çok fazla değişiklik olan Gulfood 2021, katılımcıların F&B için yeni normali başlatmak konusunda istekli alıcılarla buluştuğu bir platform oldu.


Ayrıca, Gulfood 2021, en son sektör değişikliklerini ele almaya ve çok beklenen Gulfood İnovasyon Zirvesi'nde değerli bilgiler sağlamaya hazır 70'ten fazla yüksek profilli endüstri düşünce lideriyle gösterinin küresel gündemi belirlemeye yönelik çekici cazibesinin altını çizecek. 22-24 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan Zirve, bir dizi panel tartışması ve sunumla doğudan batıya, kuzeyden güneye sektör için ileriye giden yolu açmaya çalışacak.


Sizde bu fuarda Dubai fuar standı ile katılmak isterseniz Dubai fuar standı konusunda size destek vermek isteriz. Bu fuar için bize ulaşmak isterseniz hello@snapexhibitions.com adresine mail atabilir. www.snapexhibitions.com sitemizi ziyaret edebilir yada +90 850 305 23 79 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.






13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page