top of page
Ara
  • Snap Exhibitions Dubai

The Hotel Show Dubai

20 yıldan fazla bir süredir Hotel Show, sektörde değişime yön ve ilham veriyor. Bölgedeki en büyük ve en etkili hospitality fuarı, turizm sektöründe yer alan ürünlere, servislere ve fikirlere erişmek isteyen Genel Müdürler, Otelciler, İç Mimarlar, Yiyecek ve İçecek Yöneticileri için önemli bir buluşma yeridir.


31 Mayıs - 2 Haziran 2021 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde Hotel Show, Orta Doğu Tasarım ve Ağırlama Haftası'nın 2. bölümünün bir parçası olarak gerçekleşecektir. Bölgenin hospitality ve iç tasarıma adanmış en etkili fuarı 3 gün boyunca Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde hayata geçiyor ve kaçırmak istemeyeceğinizden eminiz.




Sizde bu harika showda yer almak isterseniz size etkileyici bir stand kurmaktan memnuniyet duyarız


Unutmayınız ki The Hotel Show, Orta Doğu'daki konaklama sektörü için en büyük ve en önemli etkinliktir ve otel, yemek ve eğlence sektörünün tüm yönleri için en yeni ürün ve hizmetlere ev sahipliği yapmaktadır. Katılımcılar, otel yöneticileri, mimarlar, tasarımcılar ve satın alma acenteleri gibi dünyanın dört bir yanından önemli endüstri profesyonelleriyle iletişim kurabilir. The Hotel Show Dubai özellikleri arasında, otel kaplıcaları hakkındaki tüm sorular için Orta Doğu Spa Zirvesi'nin yanı sıra tasarım trendleri ve geleceğin teknolojisi hakkında içgörüler sunan kapsamlı bir konferans programı yer alıyor.


The Hotel Show 31 Mayıs Pazartesi'den 02 Haziran 2021 Çarşamba gününe kadar 3 gün Dubai'de gerçekleştirilecektir.


Sizde bu fuarda Dubai fuar standı ile katılmak isterseniz Dubai fuar standı konusunda size destek vermek isteriz. Bu fuar için bize ulaşmak isterseniz hello@snapexhibitions.com adresine mail atabilir. www.snapexhibitions.com sitemizi ziyaret edebilir yada +90 850 305 23 79 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page